Gå direkt till innehåll
Löfbergs Hållbarhetsredovisning 2019/2020

Dokument -

Löfbergs Hållbarhetsredovisning 2019/2020

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.pdf
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

- Vi fortsätter jobba tillsammans med andra för att utveckla och dela med oss av hållbara lösningar, säger Eva Eriksson på Löfbergs.

Ny redovisning: Samarbete stärker Löfbergs på hållbarhetsområdet

Lägre klimatpåverkan, mer certifierat kaffe och ökat stöd till småskaliga kaffeodlare. Löfbergs nya hållbarhetsredovisning visar att det familjeägda kaffeföretaget fortsätter att utvecklas på hållbarhetsområdet. Nu tar Löfbergs sikte mot nya mål; en cirkulär omställning helt utan avfall.

"​Framtiden är cirkulär"

"​Framtiden är cirkulär"

Kaffe är fantastiskt! Vi älskar doften och smaken, att det ger oss energi och får oss att vakna. Vi älskar det som ett socialt kitt som får människor att träffas och umgås. Samtidigt vet vi att kaffe skulle kunna betyda ännu mer. Idag använder vi långt från kaffets fulla potential. Det vill vi ändra på för att bidra till en 100 procent cirkulär produktion och konsumtion av kaffe, helt utan avfall.

"​Inkludering och mångfald är vår väg framåt"

"​Inkludering och mångfald är vår väg framåt"

Vi tror på inkludering och mångfald. På kraften med en inkluderande kultur som tar vara på styrkan i en mångfald bland medarbetare. Det hjälper oss att se nya perspektiv och gör oss smartare och mer lönsamma. Vi börjar med oss själva, men gör också vad vi kan för att inspirera andra så att vi är fler som använder vår röst för att bidra till ett mer inkluderande samhälle.

"Små i vissa avseenden, men stora nog att göra skillnad"

"Små i vissa avseenden, men stora nog att göra skillnad"

Året som gick var ett av de viktigaste när det gäller hållbarhet – och ett av de tuffaste. Det ställer höga krav på oss och vår verksamhet, och som vi ser det både kan och måste vi bidra till en hållbar utveckling i linje med Agenda 2030.