Gå direkt till innehåll
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs

Bild -

Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs

Helena Christerdotter
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Helena Christerdotter
Filformat:
.jpg
Storlek:
3543 x 2362, 1,49 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Kafferosteriet Löfbergs har gått till final i Nordic PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sitt PR-arbete. Vem som vinner meddelas på Nordic PR Award 2023 Gala i Stockholm den 26 oktober.

En undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av kafferosteriet Löfbergs visar att en slående majoritet av svenskarna anser att kaffet på jobbet ska vara gratis.

”Arbetsgivare som inte bjuder på kaffe biter sig i svansen”

Under veckan har flera medier rapporterat om Kommunalarbetarens undersökning som visar att medarbetare i var fjärde svensk kommun behöver betala för kaffet på jobbet. Samtidigt visar en undersökning som Kantar Sifo gjort att en majoritet av svenskarna anser att kaffet på jobbet ska vara gratis. 80 % svarar ja på frågan om kaffet på arbetsplatsen ska vara gratis för anställda. Bara 6 % svarar nej.

Svenskarna dricker mer och mer kaffe ju äldre dom blir. Det visar en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av kafferosteriet Löfbergs.

Ny undersökning: Dricker alla över 65 år kaffe?

Nästan hälften av alla som dricker kaffe börjar göra det när dom är mellan 15 och 19 år, och en av fem när dom är 14 år eller yngre. Men flest kaffedrickare återfinns i åldersgruppen 65–79 år. Det är några av resultaten från en ny undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av kafferosteriet Löfbergs.

4 av 5 svenskar dricker kaffe regelbundet. Allra helst en kopp bryggkaffe på morgonen. Det är några av resultaten i Löfbergs kafferapport. Rapporten bygger på en undersökning som Kantar Sifo gjort där 3 802 personer i åldern 18-79 år intervjuades.

Kafferapporten 2024: rekordstor kartläggning av svenskarnas kaffevanor

Kafferosteriet Löfbergs presenterar nu den första upplagan av Kafferapporten. En omfattande kartläggning av svenskarnas kaffevanor, som sträcker sig från Skåne till Norrbotten. Över 3 000 svenskar har intervjuats och resultaten visar bland annat att 4 av 5 svenskar dricker kaffe regelbundet och att bryggkaffe är mest populärt.