Gå direkt till innehåll
Anna Nordström, specialkaffeansvarig. Löfbergs

Bild -

Anna Nordström, specialkaffeansvarig. Löfbergs

Tommy Andersson
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Tommy Andersson
Filformat:
.jpg
Storlek:
3543 x 2362, 7,1 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

​Löfbergs's Anna Nordström is truly one in a hundred

​Löfbergs's Anna Nordström is truly one in a hundred

Those who manage to gather 100 points within the most esteemed education system in the coffee business are few. Anna Nordström at the coffee roaster Löfbergs is now one of them. And she has the piece of paper to show for it in her office in Karlstad, Sweden: a unique diploma from The Speciality Coffee Association (SCA).

Anna Nordström – en unik 100-poängare

Anna Nordström – en unik 100-poängare

Det är inte många som lyckas samla ihop 100 poäng i kaffevärldens mest ansedda utbildningssystem. Nu är Anna Nordström på Kafferosteriet Löfbergs en av dom. Beviset står på hennes kontor i Karlstad: ett unikt diplom från The Specialty Coffee Association (SCA).

​Anna Nordström – med rätt att trendspana

​Anna Nordström – med rätt att trendspana

Hon är en av Europas största kaffeexperter, och har vunnit medaljer på både SM och VM. Till vardags jobbar hon som specialkaffeansvarig på kafferosteriet Löfbergs, ett arbete där det gäller att ha koll på det senaste inom kaffevärlden. Här är Anna Nordströms tankar kring de hetaste trenderna just nu.

- En personlig favorit, säger Anna Nordström, kaffeexpert på Löfbergs, om det nya specialkaffet Balanoor.

Balanoor – nytt specialkaffe från Löfbergs

Löfbergs utökar sitt specialkaffesortiment. Med noga utvalda bönor från Balanoor Estate i sydvästra Indien har det familjeägda kafferosteriet skapat ett runt och fylligt kaffe med söta toner av päron och en kryddig eftersmak.

"En riktig fullträff som lyfter extra mycket som espresso." Det säger Anna Nordström, kaffeexpert på Löfbergs om det familjeägda rosteriets nya specialkaffe.

Sipi Falls – nytt specialkaffe från Löfbergs

Kafferosteriet Löfbergs utökar sitt sortiment med specialkaffe. Det senaste tillskottet heter Sipi Falls och görs på noga utvalda och handplockade arabicabönor från Uganda. Resultatet är ett mörkrostat, och fylligt kaffe med toner av söt lakrits, russin och mörk choklad.