Gå direkt till innehåll
Hanna och Cassandra i Löfbergs Frågan

Bild -

Hanna och Cassandra i Löfbergs Frågan

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1920 x 1080, 986 KB
Ladda ner

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Frågan är ​en webbserie där Löfbergs låter programledaren Hanna Persson intervjua kända personer och profiler med utgångspunkt i en specifik fråga. Idag släpps det nya avsnittet som handlar om kroppsångest.

Måste jag älska min kropp? Se det nya avsnittet av Frågan!

Det är sommar, bikinin ska på och Hanna Persson har mer kroppsångest än vanligt. I det senaste avsnittet av Frågan träffar hon kroppsaktivisten Cassandra Klatzkow för ett ärligt snack om kroppen. Hur gjorde Cassandra för att komma över sina hjärnspöken? Och hur överlever man som kvinna i ett samhälle som hela tiden talar om för en att man borde förändras?