Gå direkt till innehåll
Kathrine Löfberg & Anders Fredriksson

Bild -

Kathrine Löfberg & Anders Fredriksson

Robert Nygren
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Robert Nygren
Filformat:
.jpg
Storlek:
2363 x 1772, 2,87 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Kathrine Löfberg, styrelseordförande, och Anders Fredriksson, vd, säger att medlemskapet i European Coffee Federation stärker Löfbergs.

Löfbergs i nytt europeiskt samarbete

Löfbergs blir som första svenska kafferosteri medlem i European Coffee Federation (ECF), en europeisk branschorganisation med fokus livsmedelssäkerhet, hållbarhet och internationell handel.

Löfbergs Hållbarhetsredovisning: ”Klimatförändringarna är vår tids största utmaning”

Löfbergs Hållbarhetsredovisning: ”Klimatförändringarna är vår tids största utmaning”

Löfbergs värld kretsar kring kaffe. Den goda smaken förstås, och det genuina intresset och kunskapen vi byggt upp sedan 1906. Men det är inte värt någonting om vi inte tar hand om varandra och vår planet. Därför är och har hållbarhet alltid varit viktigt för oss. Det är en del av vårt dna, och finns med oss i allt vi gör och alla beslut vi tar.

Kathrine Löfberg, chair of the board, and Anders Fredriksson, CEO, share their thoughts on Löfbergs´s sustainability work.

Challenges and confidence in the future

It´s about the power of doing things together. That goes for sustainability as well of course. Here Kathrine Löfberg, chair of the board, and Anders Fredriksson, CEO, share their thoughts on Löfbergs´ sustainability work.

Kathrine Löfberg, styrelseordförande, och Anders Fredriksson, vd, om året som gått och framtiden beträffande Löfbergs hållbarhetsarbete.

Utmaningar och hopp på hållbarhetsområdet

Det handlar om kraften i att göra saker tillsammans, även på hållbarhetsområdet. Här berättar Kathrine Löfberg, styrelseordförande och fjärde generationen Löfbergare och Anders Fredriksson, vd, om hur kafferosteriet Löfbergs tänker och arbetar för att bidra till en hållbar utveckling.