Gå direkt till innehåll
Löfbergs Fair Fresh

Bild -

Löfbergs Fair Fresh

Ett mellanrostat och välbalanserat snabbkaffe på noga utvalda arabicabönor. Ekologiskt och Fairtrade-märkt.
go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
2362 x 1772, 2,36 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Två snabba nyheter från Löfbergs

Två snabba nyheter från Löfbergs

Kafferosteriet Löfbergs lanserar två nya snabbkaffen. Ett mörkrostat, fylligt som fått namnet Bold Espresso, och ett mellanrostat och välbalanserat som heter Fair Fresh. Båda ekologiska och Fairtrade.

2023 genererade Löfbergs försäljning av Fairtrade-märkta kaffe 43,3 miljoner kronor i extra premier till småskaliga kaffeodlare och -kooperativ.

Tack alla Fairtrade-vänner!

Som familjeföretag tar vi inga genvägar. Att vårt kaffe är schysst odlat, med hänsyn till både människor och miljö, är och har alltid varit viktigt. Här är Fairtrade ett viktigt verktyg. Att många av våra kunder väljer Fairtrade, inte minst caféer och restauranger, gör skillnad. 2023 kunde vi, med hjälp av våra kunder, bidra med drygt 43 miljoner i extra Fairtrade-premier. Tusen tack till er alla!