Gå direkt till innehåll
Löfbergs Föreningsstöd 2024

Bild -

Löfbergs Föreningsstöd 2024

Representanter från CheerXplosion, Hammarö Kammarkör, Jazz i Lusasken, Kils OK och PRO Forshaga firar att dom får ta del av Löfbergs föreningsstöd 2024.
Tommy Andersson
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Tommy Andersson
Filformat:
.jpg
Storlek:
5472 x 3648, 8,73 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Representanter från CheerXplosion, Hammarö Kammarkör, Jazz i Lusasken, Kils OK och PRO Forshaga firar att man får ta del av Löfbergs föreningsstöd 2024.

Glädjeyra - här är föreningarna som delar på en halv miljon kronor från Löfbergs

Kafferosteriet Löfbergs slår ett slag för det lokala föreningslivet och låter 50 värmländska föreningar dela på en halv miljon kronor. Pengarna går till idrottsklubbar, kulturföreningar och sociala aktörer i samtliga kommuner i Värmland. "I en tid när många föreningar kämpar med ekonomi och annat känns det extra bra att visa uppskattning på det här sättet."