Gå direkt till innehåll
Löfbergs ICE Cappuccino Vanilla
Löfbergs ICE Cappuccino Vanilla

Nyhet -

Nyhet i försommarvärmen: ICE Cappuccino Vanilla

Försommarvärmen har svept över Sverige den senaste veckan och iskaffet cirkulerar runt landet. Lagom till värmeböljan lanserar Löfbergs det senaste tillskottet i kategorin kallt kaffe: ICE Cappuccino Vanilla.


Löfbergs ICE Cappuccino Vanilla kombinerar den rika och fylliga kaffesmaken av en traditionell cappuccino med en mild, krämig touch av vanilj. Resultatet är en harmonisk blandning av den intensiva rostade smaken från kaffet och den lena sötman från vaniljen.

- Med en tydlig kaffekaraktär, i kombination med en krämig vaniljsmak, är ICE Cappuccino Vanilla mer än bara en dryck – det är en belöning i vardagen, säger Pernilla Engman, kategorichef på Löfbergs.

Ökat intresse
Löfbergs har ett antal storsäljare som Latte Macchiato, Salted Caramel och Espresso + Milk. Med den nya drycken vill vi möta det ökade intresset för kallt kaffe, särskilt bland yngre. ICE Cappuccino Vanilla ska avnjutas kall, gärna med en isbit eller en generös sked med vaniljglass, och vips så har du en Affogato!

ICE Cappuccino Vanilla finns tillgänglig från vecka 20 hos återförsäljare som ICA och Coop. Den går också att köpa i Löfbergs webbshop. Ge dig själv lite extra vardagslyx med en kyld ICE Cappuccino Vanilla.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll