Gå direkt till innehåll
Skål i kaffe! Anders Thorén och Sofia Svahn på Löfbergs firar segern med en god kopp.
Skål i kaffe! Anders Thorén och Sofia Svahn på Löfbergs firar segern med en god kopp.

Pressmeddelande -

Fint kommunikationspris till Löfbergs

Nu är årets upplaga av kommunikationstävlingen Digital PR Awards avgjord. I kategorin Newsroom of the Year vann Löfbergs i hård konkurrens med Foodora, Tradera, Bauer Media och Advenica. Det familjeägda kafferosteriet får priset för att dom med kreativ och meningsfull kommunikation lyckats engagera sin publik på ett innovativt sätt.

- Superkul! Det här är ett resultat av ett målmedvetet arbete där både kommunikationsgänget och andra på Löfbergs bidrar. Därför är vi många som är glada och stolta idag, säger Anders Thorén, kommunikationschef på Löfbergs.

Juryns motivering:
Löfbergs visar med en genomtänkt och kreativ strategi hur man engagerar sin publik och bygger ett community i sitt nyhetsrum. Det är uppenbart vad deras huvudprodukt är, men med meningsfull och innovativ kommunikation använder de sitt nyhetsrum för att berätta historier och skapa känslor relaterade till sin produkt istället för att bara marknadsföra den. Enastående arbete!

Digital PR Awards delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sina PR- och kommunikationsinsatser. Tävlingen arrangerades i år för tionde gången.

MyNewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Över 5 000 varumärken använder sina nyhetsrum på Mynewsdesk för att publicera nyheter och knyta relationer med media och journalister.

För mer information:
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs, tfn. 0703-55 64 22

Relaterade länkar

Ämnen


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 300 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,5 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs Group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol och Kobbs. www.lofbergs.se

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22