Gå direkt till innehåll
Nu kan du hyra din fika i Åre och på Öland!

Pressmeddelande -

Nu kan du hyra din fika i Åre och på Öland!

Löfbergs fortsätter att göra livet lite lättare för alla kaffeälskare. Idag börjar det familjeägda kafferosteriet hyra ut fikakorgar i Åre, och på måndag startar samma tjänst i Borgholm på Öland.

- Semestern kommer att se annorlunda ut för många i år. Då passar det extra bra med smidiga, natursköna fikalösningar tänker vi, säger Lena Rodin, Brand Experience Manager på Löfbergs.

Så funkar det
Fikat beställs minst en timme i förväg och består av färskbryggt kaffe, nygräddade kanelbullar, FUNC (en helt naturlig funktionsdryck), ICE (iskaffe) och goda frallor.

I Åre packas fikat i en ryggsäck som hämtas vid Löfbergs kaffebar vid VM8an (lift Å22). I Borgholm hämtar man fikakorgen på Galleri 13. Sedan är det fritt att bege sig ut på fjället, till havet eller något annat passande fikaställe. När man fikat klart lämnar man tillbaka ryggsäck/fikakorg och termosar där man hämtade upp fikat.

Mer information på Rent a Fika – Åre/Öland.

Ämnen


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 350 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,9 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo. www.lofbergs.se

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll