Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Kallbryggda nyheter från Löfbergs

Kallbryggda nyheter från Löfbergs

​Kallbryggt kaffe är ett hantverk som väcker större och större intresse. Nu utökar Kafferosteriet Löfbergs sitt sortiment av Cold Brew.

​Löfbergs klara för alpina VM i Åre

​Löfbergs klara för alpina VM i Åre

Nu är det klart: kafferosteriet Löfbergs blir officiell kaffepartner till FIS Alpine World Ski Championships i Åre 2019. Alpina VM 5-17 februari 2019 är världens största vintersportevenemang näst efter vinter-OS.

​Piggar upp som kaffe, släcker törsten som vatten

​Piggar upp som kaffe, släcker törsten som vatten

En naturlig energidryck som piggar upp som kaffe och släcker törsten som vatten. Nu lanserar Löfbergs nyheten koffeinvatten.
- Perfekt för den medvetna och hälsosamma konsumenten som vill ha en naturligt uppiggande produkt utan onödiga tillsatser, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.
Löfbergs Caffeine Water är ett lätt kolsyrat svenskt källvatten och kommer i tre goda smaker: Citron,

​Festivalsatsning stärker Löfbergs i Finland

​Festivalsatsning stärker Löfbergs i Finland

Kafferosteriet Löfbergs fortsätter att satsa i Finland. Nu inleder man ett samarbete med en av Finlands största musikfestivaler: Tikkurila. Festivalen arrangeras för femte gången och väntas ha 30 000 besökare.

Löfbergs Arena kommer att heta Löfbergs Arena i tio år till. Minst. För nästa generation kaffe- och hockeyälskare.

Löfbergs och Färjestad i nytt tioårigt avtal

Förhållandet mellan Löfbergs och Färjestad BK är ett av svensk elitidrotts längsta. Nu förlängs samarbetet ytterligare. Den här gången gäller det namnrättigheterna till arenan i Karlstad. Det nya avtalet innebär att Löfbergs Arena kommer fortsätta heta Löfbergs Arena i tio år till. Minst.

​Löfbergs vann Digital PR Awards

​Löfbergs vann Digital PR Awards

Ett jämnt flöde av relevanta nyheter och bilder. Det var framgångsreceptet för kafferosteriet Löfbergs som igår vann Digital PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som arbetar med ett effektivt digitalt PR-flöde som ger resultat.

​Alex från Löfbergs vann kaffe-SM

​Alex från Löfbergs vann kaffe-SM

Alex Datsos, barista på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Stockholm, är bäst i Sverige på Latte Art. Segern i Svenska Kaffemästerskapen 2018 innebär att Alex representerar Sverige på VM som avgörs i Brasilien i november.

Emma Johansson ser fram mot att bjuda på en ännu bättre kaffeupplevelse i Löfbergs nya kaffebar i Karlstad.

​Löfbergs stänger sitt café i Karlstad

I augusti 2011 öppnade Löfbergs Kafé Rosteriet i kaffeskrapan i Karlstad. Men efter drygt sex år stänger Löfbergs nu sitt café. Men, lugn alla kaffeälskare. Inom kort öppnar Löfbergs Rosteri & Kaffebar i samma, men nyrenoverade lokaler.

Löfbergs planerar för fortsatt tillväxt i Finland. Som ett led i arbetet inleder Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs, ett samarbete med den Sami Puutio och den finska reklambyrån Nitro.

Löfbergs ökar i Finland

​Löfbergs fortsätter vinna mark i Finland, världens mest kaffetörstiga land. De senaste åren har det familjeägda kafferosteriet ökat sin försäljning kraftigt inom både dagligvaruhandel och till caféer och restauranger. Nu tar Löfbergs sats för att fortsätta växa.

​Löfbergs nya kaffe stärker unga kaffeodlare

​Löfbergs nya kaffe stärker unga kaffeodlare

Gott kaffe är ingen självklarhet när allt färre unga ser en framtid som kaffeodlare. Det vill Löfbergs ändra på. Nu lanserar det familjeägda kafferosteriet ett nytt kaffe med bönor från Ana-Maria och andra unga odlare i Antioquia i nordvästra Colombia, kombinerat med noga utvalda arabicabönor från Brasilien.

​Löfbergs hyllar det svenska fikat

​Löfbergs hyllar det svenska fikat

Den svenska fikatraditionen är känd över hela världen. Nu lanserar kafferosteriet Löfbergs en hyllning i form av Fika, ett lätt mörkrostat och välbalanserat bryggkaffe med toner av kakao. Passar extra bra till kanelbullar eller en raw food kaka med choklad och hallon.

Löfbergs till final i Digital PR Awards

Löfbergs till final i Digital PR Awards

​Idag blev det klart att kafferosteriet Löfbergs är en av finalisterna till Digital PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som har förstått vikten av att arbeta med ett effektivt digitalt PR-flöde - som dessutom ger resultat.

Visa mer