Gå direkt till innehåll

Video -

Frågan - Vad är vardagsrasism Parisa Amiri?

Hanna bjuder hem sin kompis, journalisten och På Spåret-vinnaren Parisa Amiri för ett öppenhjärtigt snack om rasism. I intervjuserien Frågan låter Löfbergs programledaren Hanna Persson ställa frågorna som står mellan oss och en bättre morgondag. Svaren söker hon tillsammans med kända personer och profiler med utgångspunkt i deras personliga erfarenheter.
go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.mp4
Videolängd:
8:26
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Vad är vardagsrasism? I första avsnittet av intervjuserien Frågan bjuder Hanna Persson hem journalisten och På Spåret-vinnaren Parisa Amiri.

Hanna Persson söker svar på svåra frågor i ny intervjuserie

I intervjuserien Frågan låter Löfbergs programledaren Hanna Persson ställa frågorna som står mellan oss och en bättre morgondag. Svaren söker hon tillsammans med kända personer och profiler med utgångspunkt i deras personliga erfarenheter.

Stort intresse för Frågan

Stort intresse för Frågan

Webbserien Frågan, där Löfbergs ger utrymme för diskussioner om jämlikhet, rasism, hållbarhet och andra viktiga frågor, väcker stort intresse. Både tittarsiffror och reaktioner överträffar förväntningarna, nu laddar Löfbergs för fyra nya avsnitt.