Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Den 1 juli blir Kent Pettersson vd för Löfbergs Finland.

​Löfbergs storsatsar – klart med ny vd för Löfbergs Finland

Löfbergs fortsätter att växa i Finland. Nu tar det familjeägda kafferosteriet nästa steg och bildar ett finskt dotterbolag där Kent Pettersson blir vd från och med den 1 juli. Kent jobbar idag som försäljningsdirektör på Löfbergs, med ansvar för dagligvaruhandeln i Sverige och Finland.

We make people belong together

We make people belong together

​Deep down inside we are people wanting to connect with others. Starting now we will serve as role models in hopes of inspiring them. Before asking actions from others, we will first make ourselves accountable. We are the changemakers and we make people belong together. This is how.

​Hallå där Martin Löfberg…

​Hallå där Martin Löfberg…

… du är en av föreläsarna på CSR Swedens nya utbildning med fokus på hållbarhetsfrågor i produktionskedjan. Berätta mer!
Gärna! Det är en online-utbildning som CSR Sweden arrangerar tillsammans med Parul Sharma. Här kommer vi att dela med oss av praktiska exempel och konkreta tips som är värdefulla för de som arbetar med hållbarhetsfrågor på företag, myndigheter och kommuner.
Du är en av tre

Skål i kaffe! Mathilda, Anna, Anders och Mattias firar segern i Digital PR Awards.

​Löfbergs vann Digital PR Awards

Nu är årets upplaga av kommunikationstävlingen Digital PR Awards avgjord. I kategorin Digital Storyteller vann Löfbergs i hård konkurrens med SJ, Kivra, Destination Trysil, Hack for Sweden och Ford Norge. Det familjeägda kafferosteriet får priset för att dom med intressant, relevant och värderingsdrivet innehåll lyckats extra bra med sitt digitala PR-flöde.

Finska arenaframgångar för Löfbergs

Finska arenaframgångar för Löfbergs

Löfbergs blir officiell kaffeleverantör till den nya multiarenan UROS Live i Tammerfors. Arenan, som blir en av världens mest moderna, kommer att ha en publikkapacitet på 15 000 personer och invigs hösten 2021. Arenan kommer bland annat att stå värd för en rad olika konserter, event och sportevenemang, till exempel VM i hockey 2022.

Tänker på dig-fika

Tänker på dig-fika

Förutsättningarna för många fikaälskare har förändrats. Allt fler jobbar hemifrån, och många äldre och andra riskgrupper isoleras allt mer. Nu siktar Löfbergs på att bygga ett nätverk över hela Sverige där man kan få hem utvalda fikapaket direkt till dörren. Idag gick startskottet i Karlstad.

​Coronaviruset – så agerar Löfbergs

Coronaviruset påverkar både oss och andra i hög grad just nu. Den närmsta tiden kommer att vara utmanande och handlar för vår del om att minimera riskerna för medarbetare, verksamhet, kunder och samhället i stort. Vi följer strikt de riktlinjer och råd som nationella myndigheter ger, och vidtar dessutom en rad andra åtgärder.

Intresset att hyra en egen barista växer. Nu satsar Löfbergs på ett mobilt baristateam som rycker ut och fixar ett skönt kaffehäng..

​Trendigt hyra egen barista

Allt fler vill bjuda på en schysst kaffeupplevelse på sina möten, event och fester. Nu satsar kafferosteriet Löfbergs på ett mobilt baristateam som är redo att rycka ut när och där det behövs. Baristorna plockar med sig all utrustning som krävs för att skapa ett skönt kaffehäng.

Löfberg Family Business Award går till ett värmländskt företag som förenar ägarfamiljens engagemang och delaktighet med affärsmässiga framgångar, och som därmed är en god ambassadör för familjeföretagens betydelse.

Finalisterna till Löfberg Family Business Award

Med Löfberg Family Business Award vill familjen Löfberg uppmärksamma framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv. Här är årets finalister!

​Lars Appelqvist invald i styrelsen för FoodDrinkEurope

​Lars Appelqvist invald i styrelsen för FoodDrinkEurope

I tisdags valdes Lars Appelqvist, vd för Löfbergs och ordförande i Livsmedelsföretagen, in i styrelsen för den europeiska branschorganisationen FoodDrinkEurope. Lars nominerades av de nationella branschorganisationerna i Sverige, Danmark, Finland och Estland.

​Löfbergs till final i Digital PR Awards

​Löfbergs till final i Digital PR Awards

Idag blev det klart att kafferosteriet Löfbergs gått till final i Digital PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sitt digitala PR-flöde. Vinnare presenteras på ett event i Stockholm den 25 mars.

Visa mer