Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Kari och Nils Andersson (AB Hilmer Andersson), Ulf, David och Anita Nordentjell (Bomstadbaden), Lars Vik och Daniel Wiik (Wraptech) tillsammans med Kathrine och Mikael Löfberg.

​De kan vinna Löfberg Family Business Award

Löfberg Family Business Award uppmärksammar framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv. Nu är det klart vilka tre företag som tagit sig till årets final: AB Hilmer Andersson, Bomstadbaden och Wraptech. Vem som vinner meddelas på näringslivsgalan 100° Karlstad den 20 mars.

Det nya avsnittet av Frågan handlar om hockey och machokultur. Hanna träffar bl.a. Färjestad BKs Sebastian Erixon och Lucas Ekeståhl Jonsson i Färjestad BK.

Frågan – Måste man vara macho som hockeyspelare?

​Det har blivit dags att snacka hockey i Frågan! Hanna Persson är inte ensam om att älska sporten men frågar sig hur hockeykulturen mår idag? Måste man vara macho som hockeyspelare? Hur mycket av gamla normer hänger kvar? Svaren söker hon tillsammans med ett av Sveriges absolut bästa hockeylag: Färjestad BK.

200 000 koppar kaffe. Det är vad Löfbergs kommer att servera årets Vasaloppsåkare.

​Löfbergs fixar Vasaloppskaffet

Det är inte bara Vasaloppsåkarna som förbereder sig för fullt just nu, det är bråda dagar även på Löfbergs som är ny kaffeleverantör till Vasaloppet. Kaffebönorna är färdigrostade och är nu på väg till Vasaloppsspåret mellan Sälen och Mora.

Jenny övervakar produktion av Löfbergs nya Equality-kaffe som når butikerna vecka 8. Kommer bl.a. att finnas på ICA, City Gross och Matrebellerna..

"En lansering som vi är lite extra stolta över"

Hallå där Jenny Tegnhed, du har jobbat med Löfbergs nya Equality, berätta mer! - Gärna! Det är en lansering som vi på Löfbergs är lite extra stolta över. För varje sålt paket donerar vi en krona till Regnbågsfonden för att stötta deras arbete att bidra till ett klimat där alla behandlas lika, oavsett vem du är och vem du tycker om.

Färsking ny kompis för Löfbergs

Färsking ny kompis för Löfbergs

När Amanda Larsson och Calle Rosengren grundade Färsking var visionen tydlig: att jobba för bättre hälsa och ta fram hälsosamma livsmedel för unga under parollen No junk, just funk! Det gillar Löfbergs. Nu inleder företagen ett samarbete.

​Löfbergs nya för allas lika värde

​Löfbergs nya för allas lika värde

Ett kaffe för alla. Med nya Equality Light Roast tar Löfbergs ställning för alla människors lika värde. För varje sålt paket skänker Löfbergs en krona till Regnbågsfonden. Kaffet finns i begränsad upplaga och når butikerna vecka 8.

Kaffekepsen går att köpa på Löfbergs Rosteri & Kaffebar i Stockholm och Karlstad, och hos Stitch N Stones i Åre.

Kaffesäckar får nytt liv hos Stich N Stones

Löfbergs fortsätter att hylla modiga och innovativa hållbarhetskämpar. Den här gången handlar det om Anna och Emma på Stich N Stones som tagit fram en hållbar keps gjord av Löfbergs kaffesäckar.

Bjud dig själv eller dina kollegor på en rivstart som både svalkar och ger energi!

Kickstarta 2020!

​Känner du någon – eller är det kanske du själv – som behöver komma igång ordentligt efter en lång jul- och nyårsledighet? Här kommer ett tips från Löfbergs på hur du kan inleda morgonfikat med en rivstart som både svalkar och ger energi. En perfekt start efter en lång ledighet!

"Tillsammans kan vi bidra till en bättre värld. En fika i taget."

Möt Löfbergs i Åre och Sälen

Oavsett om det är på toppen av backen, mitt i liftkön eller i vimlet på afterskin så mår vi lite bättre när vi möts. Därför vill vi uppmuntra till fler möten mellan människor, till exempel i Löfbergs kaffebarer i Åre och Sälen. Tillsammans kan vi bidra till en bättre värld. En fika i taget.

Lars Appelqvist är vd på Löfbergs. I år har han tagit emot ett nyinstiftat jämställdhetspris och utsetts till Årets Superkommunikatör inom näringslivet.

Lars Appelqvist om jämställdhet

Snart vänder det och vi går mot ljusare tider, samtidigt vill Löfbergs återigen passa på att belysa jämställdhetsdiskussionen. Kafferosteriets vd Lars Appelqvist berättar om den smärtsamma insikten att det går för sakta.

Kathrine Löfberg tillhör fjärde generation och är styrelseordförande i Löfbergs - ett arbete hon nyligen prisades för.

Kathrine Löfberg om jämställdhet

​Kathrine Löfberg fick nyligen ta emot den prestigefulla utmärkelsen Guldklubban för sitt styrelsearbete. Vi har tagit ett snack om hur mycket priset betyder och Löfbergs gedigna arbete för jämställdheten.

Sara McManus och Anna Hasselborg laddar med naturlig energi från Löfbergs.

​Löfbergs ger energi åt Team Hasselborg

De nyblivna europamästarna Team Hasselborg återvänder till Kanada för nästa deltävling i curlingens Grand Slam. Med sig i bagaget har dom ett nytt samarbetsavtal med kafferosteriet Löfbergs.

Visa mer