Gå direkt till innehåll
Färsking ny kompis för Löfbergs

Pressmeddelande -

Färsking ny kompis för Löfbergs

När Amanda Larsson och Calle Rosengren grundade Färsking var visionen tydlig: att jobba för bättre hälsa och ta fram hälsosamma livsmedel för unga under parollen No junk, just funk! Det gillar Löfbergs. Nu inleder företagen ett samarbete.

- Färsking är ett ungt, spännande företag som tror på schyssta, goda och naturliga produkter. Precis som vi. För oss handlar det dels om att testa en intressant produkt, dels om att vi gärna utvecklas och gör saker tillsammans med andra, säger Björn Norén, kommersiell direktör på Löfbergs.

- Samarbetet med Löfbergs är såklart väldigt värdefull för oss. Vi får tillgång till kunskap, erfarenhet och kontakter som gör att vi kan nå ut ännu bättre. Samtidigt bidrar vi med ett innovativt koncept som är attraktivt för unga. Det passar Löfbergs perfekt, inte minst med tanke på deras utveckling inom Ready To-segmentet, säger Amanda Larsson på Färsking.

No junk, just funk!
Samarbetet innebär först och främst att Löfbergs plockar med sig Färskings nya OatSmoothie till hotell-, restaurang- och cafékunder. Till en början gäller samarbetet fram till och med sommarsäsongen 2020. Efter det kikar företagen på hur ett fortsatt samarbete kan se ut.

Färsking OatSmoothie är en ny spännande produkt, ett fräscht mellanmål som är både mättande och törstsläckande. Den har mindre socker och mer fiber jämfört med andra alternativ och innehåller inga sötningsmedel eller tillsatser. Färsking OatSmoothie finns i tre olika smaker baserade på frukt kombinerat med en patenterad havrebas som ger en bra mättnadskänsla.

För mer information:
Amanda Larsson, medgrundare, Färsking, tfn 0769-47 33 34 amanda@farsking.com
Anders Thorén, pressansvarig, Löfbergs, tfn 0703-55 64 22, anders.thoren@lofbergs.se

Ämnen


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 350 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,9 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo. www.lofbergs.se

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll