Gå direkt till innehåll
Löfbergs delar ut en halv miljon till det värmländska föreningslivet

Pressmeddelande -

Löfbergs delar ut en halv miljon till det värmländska föreningslivet

Karlstad och Värmland har en speciell plats i Löfbergs hjärta. Nu vill det familjeägda kafferosteriet visa sin uppskattning genom att dela ut 10 000 kronor till 50 ideella föreningar och organisationer i Värmland.

- Vi är beroende av att Värmland är en plats där människor trivs och mår bra. Det är något många bidrar till, inte minst alla ideella krafter i olika föreningar och organisationer. Nu vill vi ge lite extra energi till alla som går upp för att göra Värmland till en bättre plats, en plats där vi bryr oss om varandra och skapar en positiv framtid tillsammans, säger Anders Fredriksson, vd på Löfbergs.

Totalt handlar det om ett sponsorbidrag på 500 000 kronor som fördelas på 50 föreningar och organisationer. Alla ideella föreningar och organisationer som har sitt säte i Värmland och som delar Löfbergs övertygelse om människors lika värde kan ansöka om bidraget. Ansökan sker senast den 31 augusti på www.lofbergs.se/varmland.

Om antalet anmälda föreningar och organisationer överstiger 50 utser en jury från Löfbergs vilka som får ta del av bidraget. Vilka som får ta emot sponsorbidraget meddelas i oktober.

För mer information:
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs, 0703-55 64 22, anders.thoren@lofbergs.se

Ämnen

Regioner


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 300 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter två miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs äger även varumärkena Peter Larsen Kaffe och Kobbs.

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll