Gå direkt till innehåll
Löfbergs Lilas kapslar på ICA

Pressmeddelande -

Löfbergs Lilas kapslar på ICA

Nu är det klart att Löfbergs Lilas kapslar kommer in brett i dagligvaruhandeln. ICA, City Gross (Bergendahls) och Konsum Värmland börjar sälja Löfbergs Lilas kapslar. Från och med vecka 6 finns espresso-, bryggkaffe- och chokladkapslar från Löfbergs Lila och Cloetta på hyllorna.

Löfbergs Lila är först ut att lansera två Fairtrade-märkta kaffekapslar i Sverige samt chokladkapslar i form av Plopp, Center och Cloetta original. Lanseringarna av drickchokladen bygger på ett unikt samarbete mellan två starka svenska varumärken.

Kapselmarknaden växer kraftigt i Sverige och nästa år räknar Löfbergs Lila med att tredubbla sin försäljning. Löfbergs Lilas kapslar används i kapselbryggaren C3 från italienska Caffitaly.

För mer information, kontakta:
Björn Norén, försäljningsansvarig för kaffekapslar, Löfbergs Lila, tfn 070-248 84 67

Ämnen


Löfbergs Lila är ett av Nordens största familjeägda kafferosteri. Företaget har 250 anställda och omsätter drygt en miljard kronor. Huvudkontoret ligger i Karlstad och företaget har egna rosterier i Sverige, Norge, Danmark och Lettland. Löfbergs Lila grundades 1906 och är idag en av Europas största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs Lila äger även te-märket Kobbs. www.lofbergslila.se

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22