Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Löfbergs är en av Sveriges bästa arbetsgivare

Löfbergs är en av Sveriges bästa arbetsgivare

Kafferosteriet Löfbergs är en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det visar Universums och Metrojobbs årliga undersökning där medarbetarna bedömer sin nuvarande arbetsgivare. Löfbergs placerar sig på tredjeplats i kategorin stora arbetsgivare.

Fler byter till eko

Kafferosteriet Löfbergs säljer mer ekologiskt kaffe än någonsin. Mellan januari och augusti ökade försäljningen med 24 procent jämfört med samma period förra året. Störst var ökningen i livsmedelsbutiker där försäljningen av ekologiskt kaffe steg med 64 procent.

Svenska Kocklandslagets tuffa smakutmaning

Svenska Kocklandslagets tuffa smakutmaning

​Matcha kaffets 899 smaker med en avsmakningsmeny i tio serveringar. Den utmaningen gav Kafferosteriet Löfbergs till det Svenska Kocklandslaget. Pi Le och Fredrik Juhlin antog utmaningen och den 15 oktober är det upp till bevis. Då bjuder Löfbergs in till en unik smakupplevelse i sin konceptbutik på Kungsgatan 3 i Stockholm.

Specialkaffe i nytt format

Specialkaffe i nytt format

Nu blir det ännu enklare för kaféer och restauranger att servera extra gott kaffe till sina gäster. I höst lanserar Löfbergs två av sina mest populära specialkaffen på kapsel, ett bryggkaffe och en espresso.

Löfbergs breddar sitt kapselsortiment

Försäljnigen av kaffekapslar fortsätter att öka i Sverige. Nu breddar Kafferosteriet Löfbergs sitt sortiment med en rad smakrika kapselnyheter för både brygg och espresso.

Iskaffe hetare än väntat

Iskaffe hetare än väntat

Har du druckit iskaffe i sommar? Det är du inte ensam om. För Kafferosteriet Löfbergs har försäljningen gått betydligt bättre än väntat – så bra att man ökar produktionen.

Finsk hockey skriker efter svenskt kaffe

Finsk hockey skriker efter svenskt kaffe

Det ska tydligen vara svenskt kaffe för hockeyintresserade finnar. Nu är det nämligen klart att Löfbergs blir kaffepartner till ytterligare en finsk hockeyarena. Den här gången handlar det om ett samarbete med hockeylaget SaiPa i Villmanstrand. Det svenska kafferosteriet finns redan på arenorna i Lahti och Åbo, samt på nationalarenan Hartwall i Helsingfors.

Nu sjösätts initiativet Hållbar livsmedelskedja

Nu sjösätts initiativet Hållbar livsmedelskedja

I samband med matkonferensen EAT Forum 1-2 juni i Stockholm, som samlar globala experter på hållbar mat, lanserar företag i samarbete med WWF initiativet Hållbar Livsmedelskedja.

Behåll kylan med en svalkande iskaffe

Behåll kylan med en svalkande iskaffe

Sommaren närmar sig och är du på jakt efter en kall sommardrink så prova Löfbergs nya iskaffe. Det är en mjölkbaserad kaffedryck som görs på naturliga ingredienser och är både ekologisk och Fairtrade. Den cylinderformade kartongförpackningen är helt återvinningsbar.

Gratis kaffeprovning på Löfbergs Stockholm

Det är många som vill lära sig mer om kaffe och olika smaker. Därför bjuder Löfbergs nu på gratis kaffeprovning på Löfbergs Stockholm varje tisdag med start den 26 maj. Kaffeprovningen tar ca 15 minuter och alla är välkomna.

Visa mer