Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

​Lars Appelqvist vald till vice ordförande för FoodDrinkEurope

​Lars Appelqvist vald till vice ordförande för FoodDrinkEurope

En enig styrelse har utsett Lars Appelqvist, vd på Löfbergs och ordförande i Livsmedelsföretagen, till vice ordförande för den europeiska branschorganisationen FoodDrinkEurope. FoodDrinkEurope företräder livsmedelsindustrin på EU-nivå i syfte att skapa bra villkor för alla europeiska livsmedelsproducenter.

Ny rapport om försäljningen av miljömärkta varor

Ny rapport om försäljningen av miljömärkta varor

I initiativ Hållbar Livsmedelskedja jobbar Löfbergs och andra livsmedelsföretag tillsammans med Världsnaturfonden WWF för att göra matens väg från produktion till konsumtion mer hållbar. Idag presenter initiativet en ny rapport som visar att försäljningen av miljömärkta varor ökar, men inte lika snabbt som marknaden i sin helhet.

Den 1 juli blir Kent Pettersson vd för Löfbergs Finland.

​Löfbergs storsatsar – klart med ny vd för Löfbergs Finland

Löfbergs fortsätter att växa i Finland. Nu tar det familjeägda kafferosteriet nästa steg och bildar ett finskt dotterbolag där Kent Pettersson blir vd från och med den 1 juli. Kent jobbar idag som försäljningsdirektör på Löfbergs, med ansvar för dagligvaruhandeln i Sverige och Finland.

Skål i kaffe! Mathilda, Anna, Anders och Mattias firar segern i Digital PR Awards.

​Löfbergs vann Digital PR Awards

Nu är årets upplaga av kommunikationstävlingen Digital PR Awards avgjord. I kategorin Digital Storyteller vann Löfbergs i hård konkurrens med SJ, Kivra, Destination Trysil, Hack for Sweden och Ford Norge. Det familjeägda kafferosteriet får priset för att dom med intressant, relevant och värderingsdrivet innehåll lyckats extra bra med sitt digitala PR-flöde.

Finska arenaframgångar för Löfbergs

Finska arenaframgångar för Löfbergs

Löfbergs blir officiell kaffeleverantör till den nya multiarenan UROS Live i Tammerfors. Arenan, som blir en av världens mest moderna, kommer att ha en publikkapacitet på 15 000 personer och invigs hösten 2021. Arenan kommer bland annat att stå värd för en rad olika konserter, event och sportevenemang, till exempel VM i hockey 2022.

Intresset att hyra en egen barista växer. Nu satsar Löfbergs på ett mobilt baristateam som rycker ut och fixar ett skönt kaffehäng..

​Trendigt hyra egen barista

Allt fler vill bjuda på en schysst kaffeupplevelse på sina möten, event och fester. Nu satsar kafferosteriet Löfbergs på ett mobilt baristateam som är redo att rycka ut när och där det behövs. Baristorna plockar med sig all utrustning som krävs för att skapa ett skönt kaffehäng.

​Löfbergs till final i Digital PR Awards

​Löfbergs till final i Digital PR Awards

Idag blev det klart att kafferosteriet Löfbergs gått till final i Digital PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sitt digitala PR-flöde. Vinnare presenteras på ett event i Stockholm den 25 mars.

Kari och Nils Andersson (AB Hilmer Andersson), Ulf, David och Anita Nordentjell (Bomstadbaden), Lars Vik och Daniel Wiik (Wraptech) tillsammans med Kathrine och Mikael Löfberg.

​De kan vinna Löfberg Family Business Award

Löfberg Family Business Award uppmärksammar framgångsrika familjeföretag och deras betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv. Nu är det klart vilka tre företag som tagit sig till årets final: AB Hilmer Andersson, Bomstadbaden och Wraptech. Vem som vinner meddelas på näringslivsgalan 100° Karlstad den 20 mars.

Det nya avsnittet av Frågan handlar om hockey och machokultur. Hanna träffar bl.a. Färjestad BKs Sebastian Erixon och Lucas Ekeståhl Jonsson i Färjestad BK.

Frågan – Måste man vara macho som hockeyspelare?

​Det har blivit dags att snacka hockey i Frågan! Hanna Persson är inte ensam om att älska sporten men frågar sig hur hockeykulturen mår idag? Måste man vara macho som hockeyspelare? Hur mycket av gamla normer hänger kvar? Svaren söker hon tillsammans med ett av Sveriges absolut bästa hockeylag: Färjestad BK.

200 000 koppar kaffe. Det är vad Löfbergs kommer att servera årets Vasaloppsåkare.

​Löfbergs fixar Vasaloppskaffet

Det är inte bara Vasaloppsåkarna som förbereder sig för fullt just nu, det är bråda dagar även på Löfbergs som är ny kaffeleverantör till Vasaloppet. Kaffebönorna är färdigrostade och är nu på väg till Vasaloppsspåret mellan Sälen och Mora.

Färsking ny kompis för Löfbergs

Färsking ny kompis för Löfbergs

När Amanda Larsson och Calle Rosengren grundade Färsking var visionen tydlig: att jobba för bättre hälsa och ta fram hälsosamma livsmedel för unga under parollen No junk, just funk! Det gillar Löfbergs. Nu inleder företagen ett samarbete.

Visa mer