Gå direkt till innehåll

Video -

Frågan - Hur är det att vara gay i Sverige 2019 Edvin Törnblom?

Hanna får besök av nära kompisen Edvin Törnblom för att få svar på hur homofobin ser ut i Sverige idag. Och hur hanterar Edvin det utanförskap han känt under större delen av sitt liv? Frågan tar utgångspunkt i frågor som står mellan oss och en bättre morgondag. Svaren söker programledaren Hanna Persson tillsammans med kända profiler med utgångspunkt i deras personliga erfarenheter.
go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.mp4
Videolängd:
11:10
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Frågan - Hur ser homofobi ut 2019 Edvin Törnblom?

Frågan - Hur ser homofobi ut 2019 Edvin Törnblom?

I det senaste avsnittet av Frågan får Hanna besök av nära kompisen Edvin Törnblom för att få svar på hur homofobin ser ut i Sverige idag. Och hur hanterar Edvin det utanförskap han känt under större delen av sitt liv? Frågan handlar om det som står mellan oss och en bättre morgondag. Svaren söker programledaren Hanna Persson tillsammans med profiler med utgångspunkt i deras egna erfarenheter.