Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Nytt specialkaffe från Löfbergs Lila

Nytt specialkaffe från Löfbergs Lila

Bryggkaffet blir allt populärare på kaféer runt om i landet. Det visar en undersökning som Demoskop gjort på uppdrag av Löfbergs Lila. Samtidigt växer intresset för kaffets ursprung. Det tar Löfbergs Lila fasta på när man nu lanserar specialkaffet Magia Blanca för Out of home-marknaden, ett runt och fylligt kaffe som är både Fairtrade-certifierat och Kravmärkt.

Löfbergs nya kafé ska locka kaffeälskare från hela Sverige

Löfbergs nya kafé ska locka kaffeälskare från hela Sverige

Ett ställe där du kan lära dig att dricka kaffe på ett helt nytt sätt samtidigt som du blickar rakt in i produktionen. Det blir verklighet den 2 september när Löfbergs Lila öppnar Karlstads nyaste turistattraktion i Löfbergsskrapans bottenvåning.

Lila lika med kaffe – även i Estland

Lila lika med kaffe – även i Estland

Kan man äga en färg? Ja, om tillräckligt många förknippar dig med den. Det vet Löfbergs Lila som redan 2006 varumärkesskyddade den lila nyansen i Sverige. Nu blir företaget först att varumärkesskydda en färg i Estland.

Ny marknadschef på Löfbergs Lila

Ny marknadschef på Löfbergs Lila

Leif Sjöblom, så heter familjeföretaget Löfbergs Lilas nya marknadschef. Leif kommer närmast från Fazer Restaurants där han arbetat som Country Manager och marknadschef. Kathrine Löfberg, som tidigare var marknadschef på Löfbergs Lila, blir samtidigt koncernens nya kommunikationsdirektör.

Rosteriet – namnet på Löfbergs Lilas kafé

Rosteriet. Det blir namnet på Löfbergs Lilas kafé. Inte mindre än fem personer hade lämnat in samma namnförslag på Karlstads nya kaffeupplevelseställe. Namnet föll även juryn i smaken.

Kobbs te kopplar ner under Earth Hour

En av de största satsningarna som görs i Stockholm under Earth Hour sker på Centralstationen, där fasaden och stora vänthallen släcks ner för att belysa miljöansvaret som varje medborgare har. Som en manifestation för den internationella miljötimmen förvandlar Kobbs te delar av Centralstationen till ett nedsläckt vardagsrum och bjuder på ett svart te specialanpassat för Earth Hour.

Hotel Skeppsholmen lyfter det svenska till nya höjder

Design, arkitektur, mat, mode, dofter - och kaffe. Bara det yppersta Sverige har att bjuda har kommit över tröskeln till det nya livsstilshotellet Hotel Skeppsholmen i Stockholm som öppnar den 26 oktober. Hotellet är det senaste tillskottet i Svanenmärkta Nobiskoncernen och något utöver det vanliga. Varje detalj är vald med största omsorg utifrån estetik, etik smak och miljö.

Restaurangen

Kobbs te gets Out of Home!

Kobbs kommer ut med ett heltäckande sortiment teer till landets alla caféer och restauranger. Kobbs teer är många svenskars favoriter och de kan från och med nu njutas även utanför hemmet.

Kent Pettersson ny försäljningsdirektör på Löfbergs Lila

Den första september börjar Kent Pettersson sin nya tjänst som försäljningsdirektör på familjeföretaget Löfbergs Lila. Han kommer senast från motsvarande position inom Semper och har en lång och gedigen bakgrund inom Retail.

Visa mer