Gå direkt till innehåll
Löfbergs nyhet är mindre syrlig och passar därför extra bra för alla som har mjölk i sitt kaffe.
Löfbergs nyhet är mindre syrlig och passar därför extra bra för alla som har mjölk i sitt kaffe.

Nyhet -

​Nyhet för alla som älskar kaffe med mjölk!

70 procent av alla som dricker kaffe i Sverige använder mjölk i kaffet någon gång, var tredje gör det varje dag. Det visar en undersökning från Norstat*. Nu gör Löfbergs livet lite lättare för alla mjölk i kaffet-älskare och lanserar ett bryggkaffe som passar perfekt med mjölk eller växtbaserade alternativ. 

Nyheten heter Mellanrost perfekt med mjölk och är ett välbalanserat, mellanrostat bryggkaffe med kakaotoner och nedtonad syrlighet. Det görs på 100% arabicabönor från Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Kaffet är Rainforest Alliance-märkt, vilket betyder att det kommer från hållbara odlingar med fokus på biologisk mångfald och odlarnas försörjningsmöjligheter och villkor.

Mellanrost perfekt med mjölk hittar du hos alla stora livsmedelskedjor, till exempel ICA, COOP, Hemköp, Willys och City Gross.

*I undersökningen svarade 504 respondenter på frågan ”Dricker du kaffe med mjölk (även havre, soja och mandel)?

Ämnen

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Samarbetet innebär att Löfbergs tar med sig Sprouds produkter till sina hotell-, restaurang- och kafékunder.

Löfbergs och Sproud i nytt samarbete

Den ena är marknadsledare och har funnits i mer än 100 år, den andra en pigg uppstickare på en marknad som växer så det knakar. Nu startar Löfbergs och Sproud ett samarbete som ska stärka kaffeupplevelsen på landets kaféer och restauranger.

​Fler väljer hela bönor – Löfbergs lanserar ny 1 kg-förpackning

​Fler väljer hela bönor – Löfbergs lanserar ny 1 kg-förpackning

Försäljningen av hela bönor skjuter i höjden i svenska livsmedelsbutiker. Då passar kafferosteriet Löfbergs på att lansera en ny 1 kg-förpackning med noga utvalda premiumbönor från Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Resultatet heter The Espresso och är en fyllig och kraftfull espresso med lång eftersmak. Finns att köpa på ICA, COOP och City Gross från och med vecka 34.

Nu blir Ski Team Sweden Alpine ambassadörer för kafferosteriet Löfbergs sortiment, inklusive kalla kaffe- och funktionsdrycker.

Löfbergs ger ny energi åt alpina landslaget

Nu är det klart att Löfbergs blir ny partner till Ski Team Sweden Alpine. Avtalet löper över två år och innebär att Sveriges alpina landslag blir ambassadörer för Löfbergs sortiment, inklusive kalla kaffe- och funktionsdrycker. Löfbergs har även tecknat ett individuellt avtal med Anna Swenn Larsson som etablerat sig som en av världens bästa slalomåkare.

- Vi delar McDonald´s passion för gott, hållbart certifierat kaffe med hög kvalitet, och därför känns det jättekul att vara med i den här satsningen, säger Fredrik Nilsson, tf. vd på Löfbergs.

McDonald´s lanserar McCafé med baristakaffe från Löfbergs

Sverige är ett av världens mest kaffetörstiga länder. Det tar McDonald´s fasta på och lanserar Sveriges första McCafé där gästerna erbjuds ett riktigt fint baristakaffe till bra pris. För att säkerställa smak och kvalitet har medarbetarna på pilotenheten i Alingsås genomgått en baristautbildning under ledning av Löfbergs som är kaffeleverantör till McDonald’s i Sverige.

Fyra goda nyheter med hela bönor från hållbart certifierade odlingar.

Löfbergs breddar sortimentet med hela bönor

Med produktserien Next Generation Coffee Lovers vill Löfbergs ge kaffeälskare chansen att utforska nya spännande smaker. Nu presenterar det familjeägda kafferosteriet fyra spännande nyheter som hela bönor. Finns bland annat att köpa på ICA, COOP, Willys, Hemköp och City Gross.

Bjud på en Jag tycker om dig-fika!

Bjud på en Jag tycker om dig-fika!

Saknar du också en vän du inte kan träffa just nu? Eller vill du visa att du tänker lite extra på någon? Nu har kafferosteriet Löfbergs tagit fram en tjänst som gör att du kan skicka din omtanke på ett enkelt och smidigt sätt. Du väljer mellan olika paket med färskrostat kaffe, godisar eller hantverkschoklad, sedan fixar Löfbergs resten.

Ett välbalanserat och mörkrostat bryggkaffe med toner av mörk choklad. Nu finns Löfbergs nya FIKA i butik.

Smakfull nyhet för alla fikaälskare!

Med produktserien Next Generation Coffee Lovers vill Löfbergs ge alla kaffeälskare en chans att utforska nya spännande smaker. Nu kommer nyheten FIKA, ett välbalanserat och mörkrostat bryggkaffe med toner av mörk choklad.

Nyhet: ICE Salted Caramel

Nyhet: ICE Salted Caramel

Kafferosteriet Löfbergs utökar sitt sortiment med iskaffe. Det senaste tillskottet heter ICE Salted Caramel, ett svalkande iskaffe med smak av salt karamell. Iskaffet är Fairtrade-märkt och säljs i en cylinderformad kartongförpackning som är helt återvinningsbar.