Gå direkt till innehåll
Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Pressmeddelande -

Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Kafferosteriet Löfbergs har gått till final i Nordic PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sitt PR-arbete. Löfbergs är nominerad i kategorin Mastering Measurement som prisar den som på bästa sätt visat påtagliga och mätbara resultat från sina PR- och kommunikationsinsatser.

- Fantastiskt kul! PR är en viktig del av vårt kommunikationsarbete, och det här visar att vi lyckas skapa konkreta resultat med våra insatser, säger Anders Thorén, kommunikationschef på Löfbergs.

I finalen ställs Löfbergs mot Hyuandai Motor Norway, Tekniska Museet och MVB. Vem som vinner meddelas på galan Nordic PR Award i Stockholm den 26 oktober.

Nordic Digital PR Awards delas ut av Mynewsdesk som är Nordens ledande plattform för digital PR. Över 4 000 varumärken använder sina nyhetsrum på Mynewsdesk för att publicera och distribuera nyheter.

För mer information:
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs, tfn. 0703-55 64 22, anders.thoren@lofbergs.se

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 300 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter två miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs äger även varumärkena Peter Larsen Kaffe och Kobbs.

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Svenskarna dricker mer och mer kaffe ju äldre dom blir. Det visar en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av kafferosteriet Löfbergs.

Ny undersökning: Dricker alla över 65 år kaffe?

Nästan hälften av alla som dricker kaffe börjar göra det när dom är mellan 15 och 19 år, och en av fem när dom är 14 år eller yngre. Men flest kaffedrickare återfinns i åldersgruppen 65–79 år. Det är några av resultaten från en ny undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av kafferosteriet Löfbergs.

Familjeföretag är den vanligaste företagsformen i Sverige, och betyder mycket för både jobben och ekonomin. Det vill familjen Löfberg uppmärksamma genom Löfberg Family Business Award.

De kan vinna pris som årets familjeföretagare i Värmland

Handskar, leksaker och skogsmaskiner. Finalisterna i årets upplaga av Löfberg Family Business Award representerar helt olika branscher, men är alla tre goda exempel på framgångsrika familjeföretag enligt juryn. Företagen det handlar om är Granqvist Sportartiklar, Grums Leksaksaffär och Koppom Maskin. Vem som vinner avslöjas på näringslivsgalan 100° Karlstad den 17 november.

Under besöket i Karlstad den 7 september bjuds kungen på en jubileumsblandning som kafferosteriet Löfbergs tagit fram lagom till firandet av kungens 50 år på tronen.

Värmland bjuder kungen på jubileumskaffe

Under 2023 firas H.M. Konungens 50 år på tronen. Detta uppmärksammas i Karlstad den 7 september då kungen kommer på besök. Lagom till besöket släpper kafferosteriet Löfbergs en jubileumsblandning som kommer att serveras på den lunch som landshövdingen arrangerar för kungen och drottningen.