Gå direkt till innehåll
Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Pressmeddelande -

Löfbergs nominerade till kommunikationspris

Kafferosteriet Löfbergs har gått till final i Nordic PR Awards. Priset delas ut av MyNewsdesk som vill uppmärksamma företag och organisationer som lyckats extra bra med sitt PR-arbete. Löfbergs är nominerad i kategorin Mastering Measurement som prisar den som på bästa sätt visat påtagliga och mätbara resultat från sina PR- och kommunikationsinsatser.

- Fantastiskt kul! PR är en viktig del av vårt kommunikationsarbete, och det här visar att vi lyckas skapa konkreta resultat med våra insatser, säger Anders Thorén, kommunikationschef på Löfbergs.

I finalen ställs Löfbergs mot Hyuandai Motor Norway, Tekniska Museet och MVB. Vem som vinner meddelas på galan Nordic PR Award i Stockholm den 26 oktober.

Nordic Digital PR Awards delas ut av Mynewsdesk som är Nordens ledande plattform för digital PR. Över 4 000 varumärken använder sina nyhetsrum på Mynewsdesk för att publicera och distribuera nyheter.

För mer information:
Anders Thorén, kommunikationschef, Löfbergs, tfn. 0703-55 64 22, anders.thoren@lofbergs.se

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 300 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter två miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs äger även varumärkena Peter Larsen Kaffe och Kobbs.

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll