Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Hotel Skeppsholmen lyfter det svenska till nya höjder

Design, arkitektur, mat, mode, dofter - och kaffe. Bara det yppersta Sverige har att bjuda har kommit över tröskeln till det nya livsstilshotellet Hotel Skeppsholmen i Stockholm som öppnar den 26 oktober. Hotellet är det senaste tillskottet i Svanenmärkta Nobiskoncernen och något utöver det vanliga. Varje detalj är vald med största omsorg utifrån estetik, etik smak och miljö.

Restaurangen

Kobbs te gets Out of Home!

Kobbs kommer ut med ett heltäckande sortiment teer till landets alla caféer och restauranger. Kobbs teer är många svenskars favoriter och de kan från och med nu njutas även utanför hemmet.

Kent Pettersson ny försäljningsdirektör på Löfbergs Lila

Den första september börjar Kent Pettersson sin nya tjänst som försäljningsdirektör på familjeföretaget Löfbergs Lila. Han kommer senast från motsvarande position inom Semper och har en lång och gedigen bakgrund inom Retail.

Dubbelcertifierade snabbkaffenyheter! Espresso och etiopisk Sidamo, kaffe med karaktär

Nu kan alla befintliga och framtida snabbkaffe-entusiaster glädja sig åt två nyheter med både schysst attityd och stark karaktär. För nu lanserar Löfbergs Lila två nya snabbkaffen, de enda på marknaden som är dubbelcertifierade med Rättvisemärkt och KRAV. De nya är Volcano, en explosiv espresso och en elegant etiopisk Sidamo.

Tre nyheter: Certifierade te-klassiker

Intresset för te har växt på senare år och teer med alla möjliga smaker har blommat upp i tehyllorna. Nu kommer längtan till det rena, ursprungliga, tillbaka och Kobbs relanserar klassikerna Earl Grey och English Breakfast i gott sällskap av nyheten Darjeeling, teernas champagne.

Finaste kaffet i en liten kapsel

Svenskarnas nästa kökspryl är en ny italiensk kaffemaskin som laddas med Löfbergs Finaste kaffesorter. C3 Kapselmaskin är liten, prisvärd och smidig.

Visa mer