Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Löfbergs kyler och värmer på Bråvalla

Löfbergs kyler och värmer på Bråvalla

Du som ska på Bråvalla kan andas ut, oavsett om du suktar efter iskallt iskaffe, ICE, eller en varm god mörkrost, så finns Löfbergs älskade kaffebilar Lila Hy och Lila Åke på plats för att bistå under hela veckan.

Plant based capsules challenge Nespresso®

Now everyone can enjoy good capsule coffee with a clear conscious. The coffee roaster Löfbergs launches a longed-for environmental innovation: a completely plant-based and compostable capsule that turns to compost after twelve weeks.The capsules fit all Nespresso® machines and come in five different flavours.

Växtbaserade kapslar utmanar Nespresso ®

Nu kan alla njuta ett riktigt gott kapselkaffe med gott samvete. Det är Kafferosteriet Löfbergs som lanserar en efterlängtad miljönyhet: en helt växtbaserad kaffekapsel! Kapslarna används i Nespressomaskiner ® och finns i fem olika smaker.

Löfbergs Cold Brew - Ekologiskt kallbryggt kaffe för den medvetna

Löfbergs Cold Brew - Ekologiskt kallbryggt kaffe för den medvetna

Nu har trenden med kallbryggt kaffe även nått Sverige, en trend som vuxit stort i trendkänsliga områden i USA och Japan under de senaste åren. Kafferosteriet Löfbergs är det första stora varumärket att erbjuda den iskalla nyheten på flaska.

Familjen Löfberg vinner pris som årets företagare i Karlstad

Familjen Löfberg vinner pris som årets företagare i Karlstad

Nu har Företagarna i Karlstad utsett vinnaren av 2016 års företagare i Karlstad. Familjen Löfberg får priset för sitt långsiktiga och strategiska arbete med att ligga i framkant och driva branschens hållbarhetsarbete, från böna till kopp, på hemmaplan i Värmland såväl som i odlarländerna hos kaffebonden.

Färjestad BK toppar med tillskott från Löfbergs

Nu är det klart att Thomas Rodin som arbetar som distriktssäljare mot restaurang och storhushåll på Löfbergs lånas ut till Färjestad BK som assisterande tränare resten av säsongen.

Ekologisk mellanrost i ny kostym

Försäljningen av ekologiskt kaffe fortsätter att öka i Sverige. Det tar Kafferosteriet Löfbergs fasta på och utökar sortimentet med EKO Mellanrost, ett ekologiskt mellanrostat kaffe med smak av söta bär och toner av fyllig mjölkchoklad.

Trendigt presskaffe går hem hos unga

Trendigt presskaffe går hem hos unga

På kaféer och restauranger dricker vi presskaffe som aldrig förr, gärna mörkrostat. En bryggmetod vi tar med oss hem i allt större utsträckning. Det tar Kafferosteriet Löfbergs fasta på och lanserar Prezzo Mörkrost.

Ny kommunikationschef på Löfbergs

Ny kommunikationschef på Löfbergs

Sofia Svahn, 33, blir ny kommunikationschef på Kafferosteriet Löfbergs. Sofia har en bakgrund från kommunikation och hållbarhet inom familjekoncernen Axel Johnson där hon mellan 2008-2015 haft roller som informationsansvarig och programchef inom hållbarhet.

Löfbergs vann miljö- och klimatpris

Löfbergs vann miljö- och klimatpris

Nu har Karlstads kommun presenterat vinnarna av det nyinstiftade priset Årets miljö- och klimatinnovation. Löfbergs får priset för sitt långsiktiga klimatarbete och för att man byggt en unik solpanelsanläggning i centrala Karlstad. Prissumman på 15 000 kronor skänker Löfbergs till Friluftsfrämjandets barn- och ungdomsverksamhet i Karlstad och på Hammarö.

Löfbergs i hållbarhetstopp

Kafferosteriet Löfbergs är ett av Sveriges mest hållbara företag. I alla fall enligt landets mest inflytelserika opinionsbildare på området. Det visar en ny undersökning som presenterades idag.

Visa mer