Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Finsk hockey skriker efter svenskt kaffe

Finsk hockey skriker efter svenskt kaffe

Det ska tydligen vara svenskt kaffe för hockeyintresserade finnar. Nu är det nämligen klart att Löfbergs blir kaffepartner till ytterligare en finsk hockeyarena. Den här gången handlar det om ett samarbete med hockeylaget SaiPa i Villmanstrand. Det svenska kafferosteriet finns redan på arenorna i Lahti och Åbo, samt på nationalarenan Hartwall i Helsingfors.

Löfbergs i Almedalen 2015

Löfbergs i Almedalen 2015

Löfbergs vision är att vara Europas mest hållbara kaffekoncern. Det tänker vi berätta mer om under Almedalsveckan. Vi deltar i en rad spännande programpunkter. Vi arrangerar ett eget seminarium, dessutom har vi bjudits in till en rad andra intressanta evenemang.

Historien om en prisad höjdare

Historien om en prisad höjdare

Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Mountain High – ett kraftfullt kaffe med frisk fruktighet, vilket ger en intensiv smaksensation.

Nu sjösätts initiativet Hållbar livsmedelskedja

Nu sjösätts initiativet Hållbar livsmedelskedja

I samband med matkonferensen EAT Forum 1-2 juni i Stockholm, som samlar globala experter på hållbar mat, lanserar företag i samarbete med WWF initiativet Hållbar Livsmedelskedja.

Historien om en monsunpiskad espresso

Historien om en monsunpiskad espresso

​Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Power – ett riktigt kraftfullt kaffe med viss fruktig syrlighet och smak av mörk choklad och tobak.

Behåll kylan med en svalkande iskaffe

Behåll kylan med en svalkande iskaffe

Sommaren närmar sig och är du på jakt efter en kall sommardrink så prova Löfbergs nya iskaffe. Det är en mjölkbaserad kaffedryck som görs på naturliga ingredienser och är både ekologisk och Fairtrade. Den cylinderformade kartongförpackningen är helt återvinningsbar.

Historien om drottningen bland världens bönor

Historien om drottningen bland världens bönor

Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Kenya AA – ett kraftfullt och fylligt kaffe med frisk syrlighet och intensiva toner av svarta vinbär.

Gratis kaffeprovning på Löfbergs Stockholm

Det är många som vill lära sig mer om kaffe och olika smaker. Därför bjuder Löfbergs nu på gratis kaffeprovning på Löfbergs Stockholm varje tisdag med start den 26 maj. Kaffeprovningen tar ca 15 minuter och alla är välkomna.

Historien om en sprudlande blandning

Historien om en sprudlande blandning


Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia.
Här är berättelsen om Carnival – ett sött, runt och välbalanserat kaffe med toner av nougat och marsipan.
***
Carnival är en sprudlande blandning av bönor från fyra

Löfbergs förlänger med Färjestad BK

Löfbergs förlänger med Färjestad BK

Ett av svensk elitidrotts längsta förhållanden blir ännu längre. Nu är det nämligen klart att Löfbergs fortsätter som huvudsponsor för Färjestad BK i ytterligare tre år. Samtidigt fördjupas samarbetet. Det nya avtalet innebär att Löfbergs varit Färjestads huvudsponsor de senaste 26 åren.

Visa mer