Gå direkt till innehåll
Iskall nyhet från Löfbergs: ICE Chai latte

Nyhet -

Iskall nyhet från Löfbergs: ICE Chai latte

Löfbergs utbud av kalla drycker växer. Nu kommer nyheten ICE Chai Latte, en söt och kryddig dryck där svart te blandas med kanel, ingefära, nejlika, kardemumma och mjölk som är låglaktos.

    ICE Chai Latte är den första drycken i Löfbergs ICE-serie som baseras på te i stället för kaffe, men precis som andra drycker i ICE-serien behövs inga krångliga recept. Servera ICE Chai Latte som den är, väl kyld och gärna med några isbitar.

    ICE Chai Latte säljs bland annat på ICA, Coop, Pressbyrån och 7-Eleven från vecka 7. Den går också att köpa i Löfbergs webbshop.

    Alla Löfbergs ICE packas i CartoCan®, en cylinderformad kartong gjord av förnybar råvara. Idag består sortimentet av:

    Ämnen

    Kontakter

    Anders Thorén

    Anders Thorén

    Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

    Relaterat innehåll

    Uppåt för Löfbergs. De senaste två åren har det familjeägda kafferosteriet ökat försäljningen med 19 procent.

    Kraftig ökning för Löfbergs i dagligvaruhandeln

    Allt fler väljer Löfbergs när dom handlar kaffe. De senaste åren har det familjeägda kafferosteriets försäljning ökat stadigt, en utveckling som accelererar. De senaste två åren har Löfbergs försäljning ökat med 19 procent.

    Nordic Choice Hotels väljer Löfbergs – igen

    Nordic Choice Hotels väljer Löfbergs – igen

    Det började 2002, nu är det klart att Nordic Choice Hotels fortsätter att servera hållbart certifierat kaffe från Löfbergs. Det nya avtalet sträcker sig över två år och omfattar 120 hotell i Sverige och Finland. Löfbergs levererar även kaffe till Nordic Choice Hotels i Norge.

    Många blir piggare och gladare av morgonkaffet. Det visar en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av Kafferosteriet Löfbergs.

    4 av 5 svenskar dricker kaffe regelbundet – bryggkaffet ohotad morgonfavorit

    Sverige är ett av världens mest kaffetörstiga länder och enligt en undersökning som Kantar Sifo gjort på uppdrag av Kafferosteriet Löfbergs dricker 4 av 5 kaffe regelbundet. Morgonkoppen är extra populär, hela 6 av 10 kaffedrickare tycker att den är extra viktig. Här står det klassiska svenska bryggkaffet högt i kurs – 7 av 10 dricker oftast bryggkaffe på morgonen.

    "En riktig fullträff som lyfter extra mycket som espresso." Det säger Anna Nordström, kaffeexpert på Löfbergs om det familjeägda rosteriets nya specialkaffe.

    Sipi Falls – nytt specialkaffe från Löfbergs

    Kafferosteriet Löfbergs utökar sitt sortiment med specialkaffe. Det senaste tillskottet heter Sipi Falls och görs på noga utvalda och handplockade arabicabönor från Uganda. Resultatet är ett mörkrostat, och fylligt kaffe med toner av söt lakrits, russin och mörk choklad.

    - Coppomo är en rund och smakrik espresso som passar bra både med och utan mjölk, säger Anna Nordström, kaffeexpert på Löfbergs.

    Ny smakrik espresso från Löfbergs

    Kafferosteriet Löfbergs utökar sitt sortiment med espresso speciellt anpassade för Out of Home, det vill säga arbetsplatser, caféer och restauranger. Nyheten heter Coppomo, och är en smakrik, krämig espresso med toner av nougat och choklad.