Gå direkt till innehåll
- Löfbergs ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt på Sabis. Här tillsammans Leif Sjöblom från Löfbergs.
- Löfbergs ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt på Sabis. Här tillsammans Leif Sjöblom från Löfbergs.

Nyhet -

Löfbergs fördjupar samarbetet med Stockholmsbaserade Sabis

Smak, sortiment, hållbarhet och utveckling. Det är några av anledningarna till att mat-, mötes- och serviceföretaget Sabis valde att förlänga samarbetet med kafferosteriet Löfbergs. Det nya avtalet omfattar båda varma och kalla kaffedrycker som serveras på Sabis restauranger, caféer, hotell- och konferensanläggningar.

- Vi ställer höga krav på våra leverantörer, och kaffe är inget undantag. Löfbergs har både kunskap och ett brett sortiment som ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt, inköpschef på Sabis.

- Det här innebär att vi säkerställer en stark ställning på den viktiga Stockholmsmarknaden. Sabis är en uppskattad kund som vi jobbat med i mer än 10 år, och nu tar vi nästa steg tillsammans, inte minst när det gäller servering av kalla kaffedrycker som iskaffe, Cold Brew med mera, säger Leif Sjöblom, kundansvarig på Löfbergs.

Hållbar framtid
Sabis är ett familjeföretag grundat 1874, med en unik position inom mat, möten och service. Sabis driver 20 restauranger, 10 caféer, tre hotell samt fem matbutiker med drygt 500 medarbetare. Visionen är att erbjuda Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten.

Sabis jobbar aktivt och målmedvetet med att bidra till en hållbar framtid, något som rimmar väl med Löfbergs hållbarhetsarbete. Allt Löfbergs kaffe kommer från noga utvalda och hållbart certifierade odlingar, rostas fossilfritt och packas i klimatsmarta förpackningar.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

– Inget gör oss så lyckliga som när vi kan säkerställa att varje kaffeböna når koppen. Genom samarbetet med Circle K har vi hittat en lösning som ger en ny, spännande smakupplevelse, säger Martin Löfberg, Chief Purchasing Officer på Löfbergs.

Unik kaffesatsning mot matsvinn på Circle K

Nu serveras den första koppen av Circle K:s räddade kaffe. Kaffet är ett resultat av det mångåriga samarbetet med Löfbergs, som nu tagit fram ett kaffe på bönor som annars riskerat bli svinn i rosteriet. Kaffet är unikt i sitt slag och är en blandning av tre sorter från Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Satsningen säkerställer en besparing på ca 28 ton CO2 och finns bara på Circle K.

- Vi delar McDonald´s passion för gott, hållbart certifierat kaffe med hög kvalitet, och därför känns det jättekul att vara med i den här satsningen, säger Fredrik Nilsson, tf. vd på Löfbergs.

McDonald´s lanserar McCafé med baristakaffe från Löfbergs

Sverige är ett av världens mest kaffetörstiga länder. Det tar McDonald´s fasta på och lanserar Sveriges första McCafé där gästerna erbjuds ett riktigt fint baristakaffe till bra pris. För att säkerställa smak och kvalitet har medarbetarna på pilotenheten i Alingsås genomgått en baristautbildning under ledning av Löfbergs som är kaffeleverantör till McDonald’s i Sverige.

Den 27 november öppnar Space, en storsatsning på med fokus på gaming, musik och digitala upplevelser. Kafferosteriet Löfbergs bidrar med naturlig energi i form av både  varma och kalla kaffedrycker.

Löfbergs ny kaffepartner till Pophouse Entertainment och nya Space

Kafferosteriet Löfbergs blir ny kaffepartner till Pophouse Entertainment som äger och driver ABBA the Museum, Pop House Hotel, Cirkus och Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. Avtalet gäller i fem år och omfattar även Space, världens största gamingcenter med över 400 spelstationer, som slår upp portarna på Sergels torg den 27 november.

Nu stärker kafferosteriet Löfbergs närvaron i Stockholm. Ett nytt samarbetet med Stockholm Live innebär att det kommer serveras varma och kalla kaffedrycker från Löfbergs på bl.a. Avicii Arena.

Löfbergs ny kaffepartner till Stockholm Lives arenor

Kafferosteriet Löfbergs blir ny partner och exklusiv leverantör av varma och kalla kaffedrycker till Stockholm Lives fem stora arenor: Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena. Samarbetet inleds den 1 september och gäller i 5 år.

Smak, kvalité och hållbarhet avgjorde när Viking Line valde att förlänga med kafferosteriet Löfbergs.

Viking Line sjösätter nytt avtal med Löfbergs

Samarbetet mellan Viking Line och Löfbergs har flutit på sedan 2013, nu fortsätter resan ytterligare två år. Det betyder att Viking Lines 6,5 miljoner årliga passagerare kommer att kunna dricka kalla och varma drycker från det familjeägda kafferosteriet även i framtiden.