Gå direkt till innehåll
- Löfbergs ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt på Sabis. Här tillsammans Leif Sjöblom från Löfbergs.
- Löfbergs ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt på Sabis. Här tillsammans Leif Sjöblom från Löfbergs.

Nyhet -

Löfbergs fördjupar samarbetet med Stockholmsbaserade Sabis

Smak, sortiment, hållbarhet och utveckling. Det är några av anledningarna till att mat-, mötes- och serviceföretaget Sabis valde att förlänga samarbetet med kafferosteriet Löfbergs. Det nya avtalet omfattar båda varma och kalla kaffedrycker som serveras på Sabis restauranger, caféer, hotell- och konferensanläggningar.

- Vi ställer höga krav på våra leverantörer, och kaffe är inget undantag. Löfbergs har både kunskap och ett brett sortiment som ger oss goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra gäster ytterligare några snäpp, säger Karl Elmstedt, inköpschef på Sabis.

- Det här innebär att vi säkerställer en stark ställning på den viktiga Stockholmsmarknaden. Sabis är en uppskattad kund som vi jobbat med i mer än 10 år, och nu tar vi nästa steg tillsammans, inte minst när det gäller servering av kalla kaffedrycker som iskaffe, Cold Brew med mera, säger Leif Sjöblom, kundansvarig på Löfbergs.

Hållbar framtid
Sabis är ett familjeföretag grundat 1874, med en unik position inom mat, möten och service. Sabis driver 20 restauranger, 10 caféer, tre hotell samt fem matbutiker med drygt 500 medarbetare. Visionen är att erbjuda Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten.

Sabis jobbar aktivt och målmedvetet med att bidra till en hållbar framtid, något som rimmar väl med Löfbergs hållbarhetsarbete. Allt Löfbergs kaffe kommer från noga utvalda och hållbart certifierade odlingar, rostas fossilfritt och packas i klimatsmarta förpackningar.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll