Gå direkt till innehåll
Smak, kvalité och hållbarhet avgjorde när Viking Line valde att förlänga med kafferosteriet Löfbergs.
Smak, kvalité och hållbarhet avgjorde när Viking Line valde att förlänga med kafferosteriet Löfbergs.

Nyhet -

Viking Line sjösätter nytt avtal med Löfbergs

Samarbetet mellan Viking Line och Löfbergs har flutit på sedan 2013, nu fortsätter resan ytterligare två år. Det betyder att Viking Lines 6,5 miljoner årliga passagerare kommer att kunna dricka kalla och varma drycker från det familjeägda kafferosteriet även i framtiden.

- Valet av Löfbergs som kaffeleverantör känns självklart på många sätt. Dom delar vår passion för hållbarhet och kvalité, och har ett brett sortiment med goda, hållbart certifierade produkter som våra gäster uppskattar, säger Janne Lindholm, Manager, Viking Line Restaurants.

- Vi är jätteglada och stolta över att vi rodde i hamn ett fortsatt samarbete med Viking Line. Vi klev ombord för nio år sedan, och nu ska vi fortsätta utveckla smakupplevelsen tillsammans, säger Stefan Ekdahl, Head of Out of Home på Löfbergs.

Hållbart certifierat kaffe
Viking Line är marknadsledande när det gäller passagerartrafik på Östersjön. Varje år reser 6,5 miljoner passagerare på företagets fartyg mellan Sverige, Finland och Åland samt mellan Finland och Estland. Passagerare som kommer fortsätta att erbjudas hållbart certifierat kaffe från Löfbergs.

- Den goda smaken tummar vi aldrig på, men det är också viktig att kunna erbjuda kaffe som är schysst även på andra sätt. Idag har hela vårt sortiment en hållbarhetsmärkning och innehåller kaffe som är ekologiskt, Fairtrade eller Rainforest Alliance. De olika märkningarna har lite olika fokus, men alla bidrar till en hållbar utveckling för både människor och miljö, säger Stefan Ekdahl.

Ämnen

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll