Gå direkt till innehåll
Nu stärker kafferosteriet Löfbergs närvaron i Stockholm. Ett nytt samarbetet med Stockholm Live innebär att det kommer serveras varma och kalla kaffedrycker från Löfbergs på bl.a. Avicii Arena.
Nu stärker kafferosteriet Löfbergs närvaron i Stockholm. Ett nytt samarbetet med Stockholm Live innebär att det kommer serveras varma och kalla kaffedrycker från Löfbergs på bl.a. Avicii Arena.

Pressmeddelande -

Löfbergs ny kaffepartner till Stockholm Lives arenor

Kafferosteriet Löfbergs blir ny partner och exklusiv leverantör av varma och kalla kaffedrycker till Stockholm Lives fem stora arenor: Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena. Samarbetet inleds den 1 september och gäller i 5 år.

- Superkul! Här får vi möjlighet att bidra till en positiv helhetsupplevelse för de ca 3 miljoner människor som besöker arenorna varje år. Samtidigt stärker vi vår ställning på den viktiga Stockholmsmarknaden, säger Leif Sjöblom, kundansvarig på Löfbergs.

Som en del i samarbetet kommer Löfbergs att utveckla kaffeerbjudandet tillsammans med de olika restauratörerna på arenorna.

- Vi valde Löfbergs eftersom de har lång erfarenhet av arenasamarbeten och ett brett sortiment av båda varma och kalla kaffedrycker. Tillsammans har vi goda förutsättningar att höja kaffeupplevelsen för våra besökare ytterligare några snäpp, säger Per Lindblad, Head of Sales på Stockholm Live.

Nordens mest besökta arenor
Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt även Södra Teatern på Södermalm i Stockholm. De driver även attraktionen Skyview vid Avicii Arena. Varje år besöker över 3 miljoner människor Stockholm Lives arenor och de evenemang och aktiviteter som de gästas av. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över. 

För mer information: 
Daniel Stålbo, marknadsdirektör, Stockholm Live, tfn: 08-600 91 05
Leif Sjöblom, kundansvarig på Löfbergs, tfn: 070-248 84 67

   Ämnen

   Regioner


   Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi drygt 300 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 2,7 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs äger även varumärkena Peter Larsen Kaffe och Kobbs.

   Kontakter

   Anders Thorén

   Anders Thorén

   Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

   Relaterat innehåll