Gå direkt till innehåll
Den 27 november öppnar Space, en storsatsning på med fokus på gaming, musik och digitala upplevelser. Kafferosteriet Löfbergs bidrar med naturlig energi i form av både  varma och kalla kaffedrycker.
Den 27 november öppnar Space, en storsatsning på med fokus på gaming, musik och digitala upplevelser. Kafferosteriet Löfbergs bidrar med naturlig energi i form av både varma och kalla kaffedrycker.

Pressmeddelande -

Löfbergs ny kaffepartner till Pophouse Entertainment och nya Space

Kafferosteriet Löfbergs blir ny kaffepartner till Pophouse Entertainment som äger och driver ABBA the Museum, Pop House Hotel, Cirkus och Hasselbacken på Djurgården i Stockholm. Avtalet gäller i fem år och omfattar även Space, världens största gamingcenter med över 400 spelstationer, som slår upp portarna på Sergels torg den 27 november.

- Som exklusiv leverantör av varma och kalla kaffedrycker får vi möjlighet att bidra till en riktigt bra upplevelse för alla som besöker Pophouse Entertainments enheter varje år. Samtidigt ger det oss en god synlighet och möjlighet att stärka relationen till viktiga målgrupper, säger Per Grahn, Chief Commercial Officer på Löfbergs.

- Löfbergs är en perfekt samarbetspartner för oss på Pophouse Entertainment och Space. De delar våra värderingar när det gäller hållbarhet, jämlikhet och inkludering samt har ett brett kaffesortiment som vi verkligen gillar. Deras team har lång erfarenhet från upplevelseindustrin vilket naturligtvis är ett plus, säger Åsa Caap, Head of Space.

Space – en mötesplats för den digitala generationen
Space är Pophouse Entertainments nya storsatsning med fokus på gaming, musik och digitala upplevelser. I den femte Hötorgsskrapan vid Sergels Torg byggs just nu ett kulturcenter över sju våningsplan med plats för gaming, e-sport, musik och kreativt innehållsskapande. En fysisk mötesplats för den digitala generationen som öppnar den 27 november. 

- Vi älskar idén med Space som ett inkluderande hus där människor kan träffas, samarbeta och skapa tillsammans. En sprakande mötesplats där vi på Löfbergs bidrar med naturlig energi i form av kaffe, cold brew, iskaffe och andra kaffedrycker. En viktig del i samarbetet är det direkta mötet med besökarna och att skapa upplevelser och interaktion, något vi är riktigt bra på, säger Per Grahn.

Stärker närvaron i Stockholm
Avtalet med Pophouse Entertainment innebär att Löfbergs vinner ytterligare mark i Stockholm. Tidigare i år meddelade det familjeägda kafferosteriet att de tecknat avtal med Stockholm Live och deras fem stora arenor: Avicii Arena, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena.

För mer information:
Åsa Caap, Head of Space, asa,caap@space.cc, tfn: 070-821 17 65
Per Grahn, Chief Commercial Officer, Löfbergs, per.grahn@lofbergs.se, tfn: 070-636 87 18

Ämnen

Regioner


Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 340 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,6 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo. www.lofbergs.se

Kontakter

Anders Thorén

Anders Thorén

Presskontakt Kommunikationschef 0703-55 64 22

Relaterat innehåll

Succé för räddat kaffe – Circle K och Löfbergs breddar samarbete mot matsvinn

Succé för räddat kaffe – Circle K och Löfbergs breddar samarbete mot matsvinn

80–90 % av kaffets klimatpåverkan sker i odlarland, och därför är det extra värdefullt att minimera svinnet av färdig produkt. Utifrån den insikten föddes Löfbergs och Circle K:s nya hållbarhetsprojekt Räddat Kaffe, ett kaffe skapat av tre olika kaffesorter som annars riskerat bli svinn i rosteriet. Efter ett lyckat test lanseras kaffet nu på bred front och totalt räddas 13 ton kaffe under året.