Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Cold Brew Shake Knäck Kola

Cold Brew Shake Knäck Kola

Coolast i stan? Imponera på dina vänner med en snygg och supersmarrig kaffeshake med smak av knäck och kola.

Cold Brew Apple

Cold Brew Apple

En rund och syrlig kaffedrink med smak av äpple, hur låter det? Genom att blanda kallbryggt kaffe med söta och syrliga smaker får du en frisk och fräsch kaffedrink att bjuda vännerna på i sommar!

Fairtrade bidrar till en positiv utveckling

Fairtrade bidrar till en positiv utveckling

För drygt 20 år sedan började vår resa tillsammans med Fairtrade. Idag är var femte kopp vi säljer i Sverige Fairtrade-märkt. I den här filmen berättar Kathrine Löfberg mer om våra erfarenheter.

Espressomartini

Espressomartini

Shaken, not stirred. Det gäller naturligtvis även när du spetsar din martini med espresso. Förstärk kaffekänslan i denna sofistikerade drink genom att dekorera med några bönor.

Kick-start

Kick-start

Bjud dig själv och dina kompisar på en läskande dryck som både svalkar och ger energi. En perfekt start på en skön sommardag eller -kväll.

Kaffelemonad

Kaffelemonad

Svalkande och välsmakande kaffelemonad med färskpressad citron. Perfekt för den varma sommardagen! Eller när som helst, förresten.

​Tre goda tips att fira World Fairtrade Challenge 2018 med

​Tre goda tips att fira World Fairtrade Challenge 2018 med

Egentligen är det inte så svårt. World Fairtrade Challenge 2018 arrangeras 7-9 maj och är världens största rättvisefika. Allt du behöver göra för att delta är att använda minst en Fairtrade-produkt när du fikar. Här kommer tre goda tips från Löfbergs.

Hållbar Livsmedelskedja visar vägen

Hållbar Livsmedelskedja visar vägen

Det började för tre år sedan med en gemensam vision att driva på för en mer hållbar livsmedelsproduktion och -konsumtion. Det har vi och kompisarna i initiativet Hållbar Livsmedelskedja jobbat med tillsammans sedan dess. Arbetet har bland annat resulterat i en vägledning för mer hållbara produkter i livsmedelskedjan som vi lanserar idag. Det känns riktigt bra!

Historien om en prisad höjdare

Historien om en prisad höjdare

Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Mountain High – ett kraftfullt kaffe med frisk fruktighet, vilket ger en intensiv smaksensation.

Historien om en monsunpiskad espresso

Historien om en monsunpiskad espresso

​Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Power – ett riktigt kraftfullt kaffe med viss fruktig syrlighet och smak av mörk choklad och tobak.

Historien om drottningen bland världens bönor

Historien om drottningen bland världens bönor

Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia. Här är berättelsen om Kenya AA – ett kraftfullt och fylligt kaffe med frisk syrlighet och intensiva toner av svarta vinbär.

Historien om en sprudlande blandning

Historien om en sprudlande blandning


Specialkaffe är vårt mest exklusiva sortiment som vi säljer till restauranger och kaféer. För att få ingå i sortimentet måste kaffet vara påfallande gott, spårbart till sitt ursprung – och bjuda på en intressant historia.
Här är berättelsen om Carnival – ett sött, runt och välbalanserat kaffe med toner av nougat och marsipan.
***
Carnival är en sprudlande blandning av bönor från fyra

Visa mer